Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Valoa, multaa ja muuttolintuja

Kevät, tuo vuodenajoista toiveita herättävin, tunkee julmat valonsäteensä asuntoon ja paljastaa siivouksen laiminlyönnit. Ikkunoiden pesuun kerätty tarmo palkitsee raatajansa – kun työ on tehty, aurinko kirkastaa huoneen ja mielen.

Katse harhailee toiveikkaana puutarhaan ja hinku upottaa sormet multaan on polttava. Lumi ja routa eivät estä todellista harrastajaa repimästä multapusseja auki ja kylvämästä siemeniä ikkunalaudoille viritettyihin purkkeihin.

Valo houkuttelee ulkoilemaan. Luonnon tarkkailu ja muuttolintujen bongailu virittävät mielen tulevaan kesään. Peipot, rastaat, västäräkit ja monet muut muuttajat laskeutuvat jälleen iloksemme.

Myös moni meistä vaihtaa kotiaan keväällä. On tarvetta isompaan asuntoon tai pitkään haaveena olleen kesämökin hankinta toteutuu. Sähkönmyyntisopimus on tärkeä osa muuttoa. Ilman voimassaolevaa sopimusta sähköä ei toimiteta.

Sähkönmyyntisopimus on tärkeä osa muuttoa. Ilman voimassaolevaa sopimusta sähköä ei toimiteta.

Me Lännen Omavoimassa autamme mielellämme oikean sähkötuotteen valinnassa. Asiakkaidemme iloksi laskimme 1.4. alkaen suosittujen OMA Huoleton -tuotteiden hintaa keskimäärin 15 prosenttia. Hinnanalennuksella haluamme palkita pitkäaikaiset, uskolliset asiakkaamme ja toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi. Nyt olemme sähkönmyyjänä entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto ja asiakkaillemme paikallisesti paras.

Keväällä ruoho on vihreämpää - myös meillä!

Aurinkoa ja hiirenkorvia!