Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Uutta kohti...

Olemme menossa kohti uutta monessakin mielessä. Suomi 100 -juhlavuosi on hyvässä vauhdissa, samoin kevät, yksi hienoimmista vuodenajoistamme.

Päivä päivältä lämpimämmin paistava aurinko, tuo lähes ehtymätön energian ja voiman lähde, muistuttaa meitä voimakkaasti uudistuvasta energia-alasta. Ja onhan keväällä selkeästi myös ihmisiä energisoiva vaikutus – mieleen tulvii valtava määrä uusia mahdollisuuksia.

Alueellamme onkin tänä vuonna paljon positiivista uutta säpinää. Asiakkaat edellä on yhtiöidemme uusi vahvistuva teema. Päätavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme elämää ja auttaa uusien liiketoimintojen kehittämisessä. Kuuntelemme mielellämme palautteitanne sekä hyvin että huonosti menneistä asioista. Haluamme olla luotettava ja paikallinen kumppani, mutta samalla myös moderni ja kehittyvä tulevaisuuden toimija.

Uudistukset energiasektorilla antavat meille eväitä tuottaa ja käyttää energiaa entistä turvallisemmin, kestävämmin ja tehokkaammin. Siksi tarvitsemme ajatuksia teiltä, hyvät asiakkaamme. Olettehan aktiivisia myös meidän suuntaamme! Haluan toivottaa omasta ja yritystemme puolesta kaikille oikein nautinnollista kesäaikaa.

Kirjoittaja on Vakka-Suomen Voiman toimitusjohtaja.