Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Joko sinulle tulee Priimapostia?

Priima-sähkösopimus
Kuvassa sähkön hinnan kehitys viime syksystä tähän kevääseen. Palkeissa näkyy pörssisähkön tuntikohtaisten hintojen kuukausittainen keskiarvo. Poikkeuksellisen edullisesta sähkön hinnasta pääsee nauttimaan Priima-sähkösopimuksella, joka yhdistää pörssisähkösopimuksen ja määraikaisen sopimuksen parhaat puolet. Priiman avulla voi kiinnittää hintoja etukäteen esimerkiksi talven varalle.

Priima-asiakkaana hyödyt välittömästi laskevista hinnoista.

Tänä keväänä arki on ollut hyvin toisenlaista kuin mihin olemme tottuneet. Uusi tilanne on varmasti tuntunut oudolta ja ehkä pelottavaltakin. Se on myös vaatinut sopeutumista meiltä kaikilta.

Poikkeuksellinen kevät ja etenkin hyvä vesitilanne näkyy myös sähkön hinnassa, joka on laskenut kevään aikana melko reippaasti. Priima – uusin pörssisähkötuotteemme ja ylpeydenaiheemmekin – sopii erinomaisesti tällaiseen muuttuvaan tilanteeseen. Laskevassa hintatrendissä spot-hinnoiteltu sopimus reagoi nopeimmin markkinahinnan muutoksiin ja Priima-asiakkaana hyödyt välittömästi laskevista hinnoista. Rehellisyyden nimissä näin käy myös hintojen noustessa. Mutta ei hätää, sillä Priimassa voit varmistaa tulevien kuukausien sähkönhinnan etukäteen ja näin suojautua nousevia hintoja tai esimerkiksi talven korkeampia hintoja vastaan. Sopimuksen tehneet Priima-asiakkaat saavat meiltä myös kuukausittain Priimapostia päätöksentekoa ja hintaseurantaa helpottamaan. Priimapostissa saat tietoa mm. sähkön markkinahinnan muutoksista.

Itsekin valitsin Priiman, ensin mökillemme ja lopulta kaikkiin maatilamme sähkönkäyttöpaikkoihin. Sähkönmyynnin ammattilaiselta voisi olettaa, että seuraan aktiivisesti taloutemme sähkökustannuksia, mutta suutarin lapsella ei tässäkään asiassa ole kenkiä. Joitain hintakiinnityksiä olen tehnyt ja aika näyttää, miten niiden ajoituksessa onnistuin. Vaikka en niin aktiivisesti ole varmistanut omien sähkönkäyttöpaikkojemme tulevia hintoja, niin voin kuitenkin luottaa siihen, että pitkällä tähtäimellä spot-hinnoittelu on edullisin tapa ostaa sähköä.

Suosittelen rohkeasti kokeilemaan Priimaa! Ja muistutuksena, että voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, mikäli asia herättää kysymyksiä tai haluat muuten kuulla lisää.

Toivotan kaikille asiakkaillemme ja lukijoillemme aurinkoista kesää!

SARI AIROLA
Yritysmyynti
Lännen Omavoima Oy