Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Latauspiste sähköautolle helposti ja edullisesti

Pyhärannan Säästöpankki, Ossi Öhman
Pyhärannan Säästöpankin toimitusjohtaja Ossi Öhman testasi latauspistettä, joka sijaitsee pankin seinustalla.

Tarkkaavaiset sähkö- ja hybridiautoilijat ovat huomanneet, että Virran latauspisteverkostoon on hiljattain ilmestynyt uusi piste 8-tien varteen Ihoden kohdalle. Tarkasti ottaen latauspiste sijaitsee Pyhärannan Säästöpankin konttorin seinässä.

-Idea latauspisteestä lähti liikkeelle pankin isännistön mietinnästä, että miten pankki voisi erottua positiivisella tavalla ja palvella asiakkaita entistäkin paremmin, Pyhärannan Säästöpankin toimitusjohtaja Ossi Öhman kertoo.

Mielikuvissa oman latauspisteen hankkiminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta.

-Tämä idea päätettiin ottaa heti jatkokehittelyyn ja nopeasti huomasin, että tämähän on helppo toteuttaa! Yllätyin, miten helposti, edullisesti ja nopeasti saimme sähköauton latauspisteen pankin seinään, Öhman sanoo.

Latauspisteen hankinta lähti etenemään, kun Öhman soitti Lännen Omavoimaan.

-Monesti voi käydä niin, että hyvä idea hyytyy liian vaikeaan ja hitaaseen toteuttamiseen, mutta tässä minua miellytti erityisesti helppous. Jopa latauspisteestä kertova kyltti toimitettiin meille asennuksen jälkeen, Öhman kiittelee.

Pyhärannan Säästöpankki päätti tehdä latauspisteestä julkisen ja ainakin toistaiseksi lataus pankin seinän vierustalla on ilmaista.

Kartalta kun katselee, niin latauspisteemme on hyvä lisä verkostoon Rauman ja Laitilan välillä. Mielenkiinnolla seuraamme, miten autoilijat tämän löytävät.

Latauspiste, Virta-verkosto
Kuten karttakuvasta näkee, Pyhärannan Säästöpankin latauspiste on hyvä lisä Laitilan ja Rauman välille.

-Kartalta kun katselee, niin latauspisteemme on hyvä lisä verkostoon Rauman ja Laitilan välillä. Mielenkiinnolla seuraamme, miten autoilijat tämän löytävät.

Öhman sanoo seuraavansa innolla sähköautojen yleistymistä. Omasta autotallista ladattavaa menopeliä ei vielä löydy, mutta mielenkiintoa hankintaa kohtaan on.

-Kuljen töihin Turusta asti ja perheessä on kolme pientä lasta. En ole vielä löytänyt mallia, joka sopisi riittävän hyvin perheelleni ja ajoprofiiliini. Uskon kuitenkin, että ladattavan hybridin hankinta voi olla ajankohtainen aika piankin.

Kaipaako yrityksesi tai taloyhtiösi neuvoa latauspisteratkaisuissa?

Lännen Omavoima auttaa:

Ossi Öhman, Pyhärannan Säästöpankki
Ossi Öhman osaa arvostaa latauspisteen hankinnan helppoutta.