Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Pörssisähkön parempi versio vakuutti Räsäsen

Riku Räsänen
Riku Räsänen valitsi yritystensä sähkösopimukseksi Priimaplussan, joka mahdollistaa edullisten pörssihintojen hyödyntämisen, mutta myös hintakiinnitysten tekemisen.

Tunnettu raumalainen yrittäjä Riku Räsänen kurvaa Jeepillä omistamansa toimisto- ja ravintolarakennuksen pihaan. Hän on vastikään tehnyt Lännen Omavoiman kanssa Priimaplus-sähkösopimuksen.

Priimaplussaa voi hyvällä syyllä luonnehtia pörssisähkön paremmaksi versioksi. Sen avulla asiakas hyötyy sähköpörssin edullisista hinnoista, mutta voi myös vakauttaa hintaa hintakiinnityksillä tai antaa kiinnittämisen Lännen Omavoiman asiantuntijoiden hoidettavaksi.

– Seuraan mielenkiinnolla kiinteistöjeni energiankulutusta ja haluan oppia tekemään järkeviä päätöksiä, koska sillä on iso merkitys niin rahallisesti kuin ympäristöasiatkin huomioiden, Riku Räsänen sanoo.

Räsänen luottaa energia-asioissa paikalliseen. Vaikka Priimaplus-sopimus on Räsäselle vielä melko uusi tuttavuus, uskaltaa hän jo kehua valintaansa.

– Ensinnäkin paikallisuus on tässäkin asiassa hyvästä, mutta kyllä Priimaplus vaikuttaa muutenkin oikealta valinnalta. Lännen Omavoiman asiantuntijat hoitavat kiinnityksiä puolestani ja saan kuukausittain kattavan raportin, Räsänen kiittelee.

Pelkkää sivustaseuraajan roolia hän ei kuitenkaan ota, vaan tutkii sekä sähkön- että lämmönkulutuksen raportteja mielenkiinnolla ja pohtii mahdollisia uusia säästökohteita.

–Priimaplussan livepalvelu on hyvä. Seuraan sitä ja yritän miettiä kulutuksen optimointia, Räsänen sanoo.

Priimaplus on markkinoiden ainoa sähkösopimus, joka yhdistää pörssisähkön ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaat puolet. Priimaplus on myös vastuullinen valinta, sillä yritys voi halutessaan valita tuotantotavaksi joko bio-, vesi- tai tuulivoiman.

Tutustu tarkemmin yrityksille suunnattuun Priimaplussaan tästä.

  • Tiestikö, että Priima on tarjolla myös kuluttajille? Tutustu lisää: Priima