Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

OMA Aurinkovoima on helppo tapa hankkia aurinkopaneelit katolle

aurinkosähköjärjestelmä
OMA Aurinkovoima on helppo ja turvallinen tapa hankkia aurinkosähköjärjestelmä.

Aurinkosähkö on maailman voimakkaimmin kasvava energian tuotantomuoto. Trendi näkyy myös paikallisella tasolla, sillä kysyntä Lännen Omavoiman OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmää kohtaan on kasvanut merkittävästi.

OMA Aurinkovoima -tuotteen ideana on tehdä aurinkosähkön hankkimisesta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Lännen Omavoiman lupaus on, että paikallinen energiayhtiö hoitaa kaiken asiakkaan puolesta. Näin ollen kuka tahansa – kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja maatilat – voivat helposti ryhtyä leikkaamaan sähkökulujaan tuottamalla itse päästötöntä energiaa.

Lännen Omavoiman tarjoamat aurinkosähköratkaisut ovat Naps Solar Systemsin paneeleita, joissa yhdistyvät laatu, toimitusvarmuus ja asiantuntemus.

-Napsin kanssa aloitettu yhteistyö on meille merkittävä askel. Pystymme nyt tarjoamaan sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme tulevaisuuden älykkäitä ja kestävän kehityksen mukaisia energiaratkaisuja kustannustehokkaasti ja alan parhailla järjestelmillä, Lännen Omavoiman toimitusjohtaja Marko Haapala sanoo.

Parhailla järjestelmillä Haapala viittaa Napsin kokemukseen ja pitkälle hiottuun tuotekehitykseen. Kotimainen Naps Solar Systems on tuottanut aurinkosähköratkaisuja jo vuodesta 1981 lähtien.

-Kun puhutaan asiakkaiden vuosikymmeniksi tekemistä energiainvestoinneista, haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön syvää osaamista aurinkosähköstä, vastuullisen toimintamallin ja takuuvarmaa laatua, Haapala toteaa.

Hyviä syitä tutustua OMA Aurinkovoimaan

  1. Luotettava paikallinen myyjä ja palvelu
  2. Kilpailukykyinen hinta ja erinomainen laatu
  3. Helppo ratkaisu ylijäämäsähkön myyntiin
  4. Lounaisrannikko on Suomen aurinkoisin alue
  5. Paikalliset asiantuntijamme ovat apunasi myös asennuksen jälkeen

Oletko kiinnostunut OMA Aurinkovoima -tuotteesta? Tutustu lisää nettisivuillamme www.lannenomavoima.fi tai soita ja kysy lisää: (02) 880 0 880.