Lehti kodista, asumisesta ja hyvästä energiasta

Priima-älysähkö yhdistää pörssisähkön ja määräaikaisen sopimuksen parhaat puolet

Vakka-Suomen Voiman ja Rauman Energian yhteinen myyntiyhtiö Lännen Omavoima on solminut Pohjois-Karjalan Sähkön kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä Lännen Omavoima ottaa käyttöönsä PKS:n kehittämän sähköisen palvelualustan ja ryhtyy tarjoamaan sekä yritys- että kuluttaja-asiakkailleen Priima-älysähkösopimusta.

Tuntihinnoitellun ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaat puolet yhdistävässä Priima-älysähkössä asiakas maksaa sähköstään aina ajantasaista hintaa, mutta voi myös varautua yllättäviin hintojen nousuihin ja hyödyntää halvimmat hinnat.

–Priiman avulla tavallinen sähkölämmittäjä tai kerrostaloasukas pääsee ostamaan sähkönsä samalla tavalla kuin suuret sähkönkäyttäjät ovat tehneet jo sähkömarkkinoiden vapautumisesta saakka, Lännen Omavoiman Marko Kuittinen sanoo.

Myös yritysasiakkaiden palvelu paranee ja monipuolistuu uuden tuotteen myötä. Priimaplus on palvelukokonaisuus, jossa yritykset pääsevät ilman eri veloitusta hajauttamaan sähkönhankintaansa ajallisesti ja samalla pienentämään hintariskiä. Tyypillisesti sähkönmyyjät tarjoavat vastaavanlaisia palveluita vain suuryrityksille.

Priimaplus-sopimuksen maksuttoman hinnankiinnityspalvelun avulla sähkömarkkinoiden kehitystä ei välttämättä tarvitse seurata itse, vaan seuraamisen voi jättää Lännen Omavoiman asiantuntijoille, jotka tekevät tarvittaessa sähkön hintakiinnityksiä asiakkaan puolesta ilman eri veloitusta.

–Kun meille tuli mahdollisuus ottaa markkinoiden innovatiivisin sähkötuote valikoimiimme, emme epäröineet. Priima-älysähkön hinnoittelu on täysin läpinäkyvää ja tuotteessa yhdistyvät eri sopimustyyppien parhaat puolet. Pääsemme nyt uuden yhteistyön myötä tarjoamaan kuluttajille ja pk-yrityksille vastaavaa palvelua, joka on aiemmin ollut mahdollista vain suuryrityksille, Lännen Omavoiman toimitusjohtaja Marko Haapala kommentoi.